Advertència Atenciò! sòc capaç; d'escriure al fitxer de configuraciò: /var/www/virtual/llibreriacatalana.com/htdocs/includes/configurellib.php. Això és un risc potencial de seguretat - si us plau, poseu els permisos d'usuari adequats en aquest fitxer.

Categories

Atles dels comtats de Rosselló, Conflent, Vallespir i Fenouillet

Jordi Bolós - Victor Hurtado

Tambè en francès

L'Atlas dels comtats de Rosselló, Conflent, Vallespir i Fenollet (759 - 991) tracta la història d'aquests quatre territoris al llarg dels segles de domini caronlingi. El gran nombre de documents que s'han conservat permet reconstruir sobre mapes detallats la demògrafia (vil.les, vilars i poblacions mès importants) i els principals dominis dels senyors laics i eclesiàstics.

A banda de mapes topònims, l'obra inclou cartografia sobre l'economia i la societat, amb vies molins, mines i salines, per exemple. Un conjunt de mapes més detallats amplia el coneixement sobre la història dels topònims, del poblament, dels comtes i grans senyors, i dels diversos monestirs que hi havia, com ara Sant Miquel de Cuixà, Sant Andreu de Sureda, Santa Maria d'Arles i Sant Genis de Fontanes. L'Altles tambè inclou mapes més detallats dels nuclis d'Elna i de Castell-Rosselló.

25.50 €

Afegit al nostre catàleg des de dijous 11 agost, 2011.

Digueu-li a un amic Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook
Escriviu un comentari

Comentaris

de joan marc naville
divendres 10 agost, 2012


Avaluaciò: