Advertència Atenciò! sòc capaç; d'escriure al fitxer de configuraciò: /var/www/virtual/llibreriacatalana.com/htdocs/includes/configurellib.php. Això és un risc potencial de seguretat - si us plau, poseu els permisos d'usuari adequats en aquest fitxer.

Categories

Caigudes lliures

Dani Boissé

Heu llegit les seves històries en el diari o potser que vosaltres els coneixeu ? Aquesta gent que ha perdut el seu nen en circumstàncies misterioses i mai dilucidades... Aquell amable i dolç veí que ha matat la seva dona... o aquella prostituta que ha rebut un regal de Déu. Potser heu sentit parlar de l’estrany home emmascarat a la capa negra que terroritzava una dona, o d’aquella persona que sentia parlar a la Senyora de Montespan ? Gent simple com vosaltres i com jo...
finalment, potser no eren tan simples després de tot ! Per aprofitar un recull de vint-i-quatre notícies molt curtes intergeneracionals que atrauran els lectors joves i els menys joves, de les notícies divertides, commovedores, provocadores, fins i tot inquietants, però sempre inesperades. Dani Boissé permet percebre la vida íntima de persones no certament com les altres !

12.00 €

Afegit al nostre catàleg des de dissabte 04 maig, 2013.

Digueu-li a un amic Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook
Escriviu un comentari