Advertència Atenciò! sòc capaç; d'escriure al fitxer de configuraciò: /var/www/virtual/llibreriacatalana.com/htdocs/includes/configurellib.php. Això és un risc potencial de seguretat - si us plau, poseu els permisos d'usuari adequats en aquest fitxer.

Categories

Catalunya!

Sebastià Roig

Catalunya ( en català, español i english)

Catalunya és una nació mil·lenària, que s’ha enriquit pel pas i les aportacions de cultures molt diverses al llarg de la seva història. La mateixa riquesa i varietat la trobem al seu paisatge, un mosaic molt heterogeni delimitat pels Pirineus, el Delta de l’Ebre i la suavitat del Mediterrani. El llibre proposa un viatge per totes les comarques catalanes, amb l’ànim de transcendir els llocs comuns i els tòpics habituals.

To the south of the Pyrenees, and bathed by the Mediterranean, more than two thousand years ago Catalunya was founded. This book is an extensive photographic journey form Barcelona to the Delta d'Ebre; the Vall d'Aran to sitges, the Costa Brava to Priorat.

Cataluña es una nación milenaria, que se ha enriquecido por el paso y las aportaciones de culturas muy diversas a lo largo de su historia. La misma riqueza y variedad la hallamos en su paisaje, un mosaico muy heterogéneo delimitado por los Pirineos, el Delta del Ebro y la suavidad del Mediterráneo. El libro propone un viaje por todas las comarcas catalanas, con el ánimo de trascender los lugares comunes y los tópicos habituales.

48.00 €

Afegit al nostre catàleg des de divendres 11 gener, 2013.

Digueu-li a un amic Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook
Escriviu un comentari