Advertència Atenciò! sòc capaç; d'escriure al fitxer de configuraciò: /var/www/virtual/llibreriacatalana.com/htdocs/includes/configurellib.php. Això és un risc potencial de seguretat - si us plau, poseu els permisos d'usuari adequats en aquest fitxer.

Categories

Els angelets de la terra

Jordi Barre i Joan Tocabens

Angelets de la Terra va ser el fruit de l'encontre entre tres creadors : el cantant Jordi Barre, l'escriptor Joan Tocabens i el director de teatre Joan Pere Lacombe-Massot.
L'estrena es va fer a Prats de Molló, en el lloc mateix on es concretitzà la revolta, i pàtria de Josep de la Trinxeria cap de la insurrecció, amb un èxit extraordinari que no es va desmentir en les vàries representacions que tingueren lloc a Tuïr on la cadena de televisió FR3 realitzà un vídeo, Vilafranca del Conflent, Cotlliure, Perpinyà, Olot i Argelers. Ans al Contrari ! Mentre els Angelets davallaven com una onada vers la plana, el nombre d'espectadors augmentava sens parar fins a l'apoteosi en un Palau dels Reis de Mallorca ple com un ou, el 24 d'Agost de 1989. Després vingueren encara la cubada, la casseta de les cançons, ei llibre i el vídeo...
 

Aquí teniu el llibre!

9.86 €

Afegit al nostre catàleg des de dissabte 17 novembre, 2012.

Digueu-li a un amic Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook
Escriviu un comentari