Advertència Atenciò! sòc capaç; d'escriure al fitxer de configuraciò: /var/www/virtual/llibreriacatalana.com/htdocs/includes/configurellib.php. Això és un risc potencial de seguretat - si us plau, poseu els permisos d'usuari adequats en aquest fitxer.

Categories

L'Albera Memòries encreuades Mémoire croisées

Martine Camiade

Salveguardar la memòria de tots els que, artesans, pescaires, vinyaters, pastres ..., han viscut i treballalt en el massís de l'Albera, e, el seu piemont o en el seu litoral, tal va ser l'objectiu de l'ampli estudi realitzat per l'Associació Albera Viva i l'Institut Català de Recerca en Ciències Socials de la Universitata de Perpinyà Via Domitia.

Durant quatre anys, del 2002 al 2006, va permetre de recollir més de 195 hores de gravació que corresponen a 2744 pàgines de transcripció. Un veritable tresor de testimoniatges que permeten analitzar els comportaments individuals i cil.lectius i de millor aprendre aquells moments claus de la nostra història, les tradicions de la qual s'han pogut esquerdar fins a explotar sota l'emprenta de la modenitat.

Es una síntesi que es presenta aquí, que restitueix la paraula d'aquests homes i d'aquestes dones en la seua expressió original però tambè situant-la en el context de la seua època per aclarir-la i entendre-la.

18.00 €

Afegit al nostre catàleg des de divendres 01 juliol, 2011.

Digueu-li a un amic Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook
Escriviu un comentari